Nu op Twitter

Rudy van Belkom voor het vierde jaar in de jury van de KvK Startersprijs!

Eigenaar van Imagobureau TINK!, Rudy van Belkom, maakt voor het vierde achtereenvolgende jaar deel uit van de jury van de Kamer van Koophandel Startersprijs in West Brabant. Iedere ondernemer uit West-Brabant die het afgelopen jaar een eigen bedrijf is gestart en een ondernemingsplan heeft, maakt kans op de Startersprijs. De prijs van 1.000 euro is bedoeld om ondernemers aan te moedigen hun plannen goed op papier te zetten en zo de slagingskans van hun bedrijf te vergroten.

Finalisten bekend
Theo de Wit van Verfwinkel Roosendaal, Yanne Fortes van CreAtelier Doe 't lekker zelf uit Breda en Jacqueline van der Zijden-Anusic van ToverRijk uit Roosendaal zijn de drie genomineerden voor de West-Brabantse Startersprijs voor 2012.


Publieksstem
De uitkomst van de Startersprijs ligt niet alleen in handen van de jury, maar ook het publiek heeft een belangrijke stem. Zo kan iedereen vanaf vrijdag 12 oktober via de website van de Kamer van Koophandel haar stem uitbrengen op één van de genomineerden. Deze publieksstem telt mee in het eindoordeel van de jury.

Bron: Kamer van Koophandel
 

   

<< Eerste Overzicht Laatste >>